15 Μαΐ 2008

ElectroMediaWorks, 14-18 Μαΐου 2008, Art Factory (Λαμίας 6 και Πειραιώς)

Το Κέντρο Μουσικής Σύνθεσης & Ερμηνείας (ΚΕ.Μ.Σ.Ε), η Medea Electrοnique και το Ε.Ρ.Η.Μ.Ε.Ε. (Εργαστήριο Ηλεκτρονικής Μουσικής Έρευνας και Εφαρμογών Ιονίου Πανεπιστημίου) διοργανώνουν στην Αθήνα το πρώτο διεθνές Φεστιβάλ ElectroMediaWorks '08, 14-18 Μαΐου 2008 στον βιομηχανικό χώρο «Αποθήκη-Art Factory» στην οδό Λαμίας 6 και Πειραιώς (απέναντι από την Πειραματική Λυρική Σκηνή).

Πρόκειται για ένα πενθήμερο ετήσιο διεθνές φεστιβάλ που πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Αφορά σε παρουσιάσεις έργων που συνδυάζουν τεχνολογία ήχου και εικόνας (mixed media), ένα εντατικό πενθήμερο πρόγραμμα αποτελούμενο από διεθνείς παραγωγές, γύρω από την καινοτόμο τέχνη των μέσων, την ηλεκτροακουστική μουσική και την cross-over τέχνη. Περισσότεροι από 200 συνθέτες, performers, video artists και sonic artists από 20 χώρες θα φέρουν σε επαφή διαφορετικές μορφές τέχνης και σύγχρονες αντιλήψεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ, ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους του οποίου είμαι κι εγώ, μπορείτε να βρίσκετε στην ιστοσελίδα http://www.emw.gr, όπου μπορείτε να διαβάσετε και τη συνέντευξη που έδωσα στο Γιώργο Φραγκίσκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: